Akryldug med olmer strib i blå – 140cm – 20m pr. rulle

140cm bred – 20m pr. rulle – Sælges kun i hele ruller

Login for priser og oplysninger
Varenummer (SKU): 44-447-15 Kategorier: , ,

Beskrivelse

En flot akryldug med olmer strib i blå og natur er en perfekt akryldug til forår og sommer. Den har et flot naturligt look og de fine farver lægger en smuk bund i din borddækning. Akryldugen er overfladebehandlet med akryl, hvilke gør, at den er smuds- og vandafvisende.

Denne akryldug med olmer strib giver dig masser af muligheder til at lege med din borddækning. Brug matchende farver eller komplimentære farver for at fuldende din borddækning. Vores akrylduge med olmer strib kommer i tre forskellige farver grøn, lilla og blå.

En akryldug er en lidt mere sart dug end en voksdug, og det anbefales, at du tørre pletter og spild væk umiddelbart efter at de er kommet på dugen. Især farverige madvarer som kecthup, rødvin mm anbefales at blive fjernet hurtigt efter du har spildt.

Fem hurtige råd til din nye akryldug med olmer strib i blå

  • Sørg altid for at rulle din akryldug på rør når du ikke bruger den
  • Undgå så vidt muligt at vaske din akryldug i vaskemaskinen
  • Tør altid din akryldug af med en fugtig klud, hvis du spilder på den – især farvede fødevarer som tomat og karry kan sætte sine spor på din akryldug.
  • Skrub aldrig med en svamp på pletter
  • Når du stryger din dug skal du altid sørge for, at dugen er fugtig og have et tørt viskestykke mellem strygejern og dugen.

 

Yderligere information

Vælg en farve

Blå, Rød

Du kunne også være interesseret i...

Få adgang til gode og unikke tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag unikke og gode tilbud først. Vi udsender vores nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev!