Flonel sengesæt med blå blomster – Winterfolia – flere str.

Skønt sengesæt i 100% bomuldsflonel med små blå blomster. Er du også vild med bløde sengesæt. Så er et sengesæt i Flonel det helt rigtige valg til dig.

Der medfølger pudebetræk i 60 x 63 cm.

Nyt sengelinned bør vaskes inden brug og uden brug af optisk hvidt og blegemidler. Mørke farver vaskes separat. Krymp: ca. 5%

Login for priser og oplysninger
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Flonel er en bomuldsvævning, hvor bomuldstrådene har fået en børstning, der gør sengesættet blødt og behageligt at sove med. Sengesættet har et mat look. Hvis du er mere interesseret i et sengesæt, der har et mere skinnende look, skal du gå efter et sengesæt i bomulds satin.

Sengesættet er med lynlås lukning på dynebetrækket og overlap på pudebetrækket. Overlappet er mere end 20 cm, hvilket er med til at sikre, at puden forbliver i betrækket og ikke kravler ud mens du sover om natten.

For at bevare farverne bedst muligt anbefales det, at sengesættene vaskes med lynet lynlås og vrangen ud, på max. 60 grader.

Yderligere information

Vælg størrelse

140 x 220, 140 x 200

Du kunne også være interesseret i...

Få adgang til gode og unikke tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag unikke og gode tilbud først. Vi udsender vores nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev!