Voksdug grå med hvidt bladmønster – 140 cm.

Voksdug er en plastisk dug, med en fleece-agtig bagside. En voksdug er robust og nem at vedligeholde. Tomat og karry saucer kan efterlade plette, derfor skal der straks tørres af med en fugtig klud, hvis dette kommer på dugen. Når dugen ikke bruges, er det en god ide, at rulle den på et rør, derved undgås folder, og dugen holder længere.

Kan ikke vaskes i vaskemaskinen.

Sælges i hele ruller à 20 m.

Login for priser og oplysninger
Varenummer (SKU): 44-1029-01 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Voksdug i grå med hvidt bladmønster

Flot og praktisk voksdug i farven grå med hvidt bladmønster. Voksdugen er 140 cm. bred. Voksdug er en let dug at holde, da den afviser alt og er let at tørre af. Den er derfor en oplagt dug at bruge i hverdagen – både inde og ude.
Voksdugen er også et rigtig praktisk valg for børnefamilier, da dugen beskytter bordet mod fedtfingre, tusch og meget andet.

Voksdugen her danner en rigtig fin grund til din borddækning. Denne enkle dug kan sammensættes med farverigt service og tilbehør for et spændende og personligt udtryk eller mere enkle farver for et minimalistisk look.

Fem hurtige råd til din nye voksdug

  1. Sørg altid for at rulle din voksdug på rør når du ikke bruger den
  2. Voksdugen kan ikke vaskes i vaskemaskinen, men skal tørres af med en fugtig klud efter brug
  3. Tør altid din voksdug af med en fugtig klud, hvis du spilder på den med farvede fødevarer som tomat og karry.
  4. Skrub aldrig med en svamp på pletter
  5. Sørg altid for at din voksdug er tør inden du ruller den sammen.

Denne voksdug kommer i to forskellige bundfarver, karamel og grå, og du har derfor mulighed for at vælge den det udtryk, der passer bedst til din øvrige indretning. Find den karamelfarvede voksdug med hvidt bladmønster her.

Er du i tvivl, om du skal vælge en voksdug eller tekstildug kan du læse mere om forskellen i denne lille guide, som vi har skrevet om de to typer duge.

Få adgang til gode og unikke tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag unikke og gode tilbud først. Vi udsender vores nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev!