Voksdug med skærmblomster – 140 cm.

Voksdug med skærmblomster som skaber en hyggelig stemning i hverdagen. Voksdugen er praktisk og nem at holde, og derfor et fornuftigt valg i hverdagen, og kan bruges både ude og inde.

Kan ikke vaskes i vaskemaskinen.

Voksdugen er 140 cm. bred.
Sælges i hele ruller à 20 m.

Login for priser og oplysninger
Varenummer (SKU): 44.6276.01 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Flot voksdug med skærmblomster. Denne fine voksdug er printet med fine skærmblomster i nedtonede farver. Bunden er creme rosa og changerer i farverne hen over dugen. Den vil være dekorativ på bordet i stuen, havestuen eller på terrassen, da den er velegnet at bruge både ude og inde.

Voksdugen afviser alt og er let at tørre af. Den er derfor en praktisk dug at bruge i hverdagen. Voksdugen er også et rigtig godt valg for børnefamilier, da dugen beskytter bordet mod fedtfingre, tusch og meget andet.
Vær opmærksom på, at farvede fødevarer som tomat og karry kan efterlade pletter og skal derfor straks tørres væk med en fugtig klud.

Denne voksdug med skærmblomster, danner en rigtig fin grund til din borddækning. De fine nedtonede farver i dugen giver dig mulighed for at lege med farverne i din opdækning. Brug gerne stærke farver til at skabe en smuk kontrast til dugens nedtonede farve.

Se alle vores voksdue med blomstermotiv her.

 

Fem hurtige råd til din nye voksdug

  1. Sørg altid for at rulle din voksdug på rør når du ikke bruger den
  2. Voksdugen kan ikke vaskes i vaskemaskinen, men skal tørres af med en fugtig klud efter brug
  3. Tør altid din voksdug af med en fugtig klud, hvis du spilder på den med farvede fødevarer som tomat og karry.
  4. Skrub aldrig med en svamp på pletter
  5. Sørg altid for at din voksdug er tør inden du ruller den sammen.

 

Er du i tvivl, om du skal vælge en voksdug eller tekstildug kan du læse mere om forskellen i denne lille guide, som vi har skrevet om de to typer duge.

Du kunne også være interesseret i...

Få adgang til gode og unikke tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag unikke og gode tilbud først. Vi udsender vores nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev!